Camperplaats De Landing
Inchecken & Uitchecken

Inchecken & Uitchecken

Inchecken

Direct na aankomst zoekt u een vrije plek uit (u mag uw camper daar gerust vast neerzetten met “de neus naar links”), gaat met het betreffende plaatsnummer naar onze Infowagen en checkt daar in op de tablet met touchscreen. Vul uw gegevens, kenteken en het aantal personen in. Vul ook uw mobiele nummer juist in (incl. het eventuele landnummer!) want daarop ontvangt u een bevestiging met de wifi-code.
 
Zodra u ingecheckt heeft, kunt u gebruik maken van stroom. De stroomaansluiting wordt automatisch geactiveerd en uw stroomgebruik wordt aan uw plaatsnummer gekoppeld. Het totaal aan stroomgebruik wordt bij het uitchecken weergegeven en u kunt in één keer het totale bedrag (stageld en stroom) voldoen bij het uitchecken d.m.v. contanten of via pinbetaling.
 
De code voor (gratis) wifi krijgt u na inchecken toegestuurd via sms.
Van harte welkom en geniet van uw Landing!

Uitchecken

Vlak voordat u gaat vertrekken checkt u uit op de tablet in onze Infowagen. Het totaal verschuldigde bedrag (stageld en stroomverbruik) wordt getoond en kunt u vervolgens afrekenen dmv pin of contanten. Op het scherm ziet u eenvoudig en duidelijk hoe dat gaat.
 
Let op: zodra u uitcheckt schakelt direct de stroom uit.


Aangezien we specifiek als camperplaats zijn ingericht en werken zonder vaste aankomst- en vertrektijden kunt u op elk willekeurig tijdstip ons terrein betreden en weer verlaten, ook tijdens het verblijf. (Natuurlijk met inachtneming van de rust van andere gasten en onze
omgeving) Wij sluiten het terrein niet af met een slagboom of hekwerk.

We hopen dat u ons nog eens bezoekt! Graag tot een volgende keer!